Sala Municipal, Torregassa 23, 08480, l'Ametlla del Vallès

VINE A FER TEATRE!

 

L'ESCOLA

L'escola de teatre Nyoca és una proposta que neix a partir de la il·lusió i el convenciment que el teatre és un art que tothom hauria d'experimentar, d'una manera o altra, en algun moment de la seva vida. A l'escola de teatre Nyoca viuràs la màgia de crear una proposta escènica treballant en equip, experimentaràs el plaer de donar vida a diferents personatges i rebràs les eines bàsiques del món de la interpretació.

 

COM HO FAREM?

Els tallers de teatre es divideixen d'acord amb els diferents cicles educatius i per edats a partir de 6 anys. Tenim també un grup de joves de 18 a 30 anys i un grup d’adults. Els grups tiraran endavant si hi ha un mínim de 6 alumnes

Cada grup treballarà un dia a la setmana amb el seu professor de manera que fins Nadal farem exercicis per deixar-nos anar (això implica cos, veu i emocions) , per cohesionar el grup, improvisar, crear personatges, desenvolupar escenes,etc... Després de Nadal, triarem una obra i la començarem a assajar a fi de poder-la representar en públic el mes de Juny.

 

QUI HO FAREM?

Beti Español: Llicenciada en Art Dramàtic per l’ Institut del teatre de Barcelona. Membre de la Cia de teatre Frec a Frec des de l'any 1999, on ha escrit dirigit i interpretat diferents espectacles, per públic  infantil, juvenil i adult.

 

Sergi Misas: Llicenciat en Art Dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat amb la Cia. Frec a Frec orientant la seva carrera gairebé integrament al públic infantil i juvenil. Actualment també treballa com a professor de teatre a diferents escoles i amb diversos grups d'edat.

 

Albert Vilar:  S'ha format en diferents disciplines  i mestres. La inquietud per estar en constant aprenentatge i reciclatge professional el va dur,  l'any 2012, a  Buenos Aires  on aprofundí en el treball de cos, improvisació i objectes.

Amb la companyia de teatre Pristins Fivellers ha creat, codirigit i interpretat els seus propis espectacles, destacant-ne "Match Ball Sindreu, Paisatge i memòria d'un poeta", gràcies el qual va rebre el premi al millor actor a la Mostra de Teatre de Barcelona l'any 2005.

tel: 600 531 833

escola@nyoca.cat